GRUUSIAPÄRASED SOOJAD EELROAD
1. Punane lobio (imeretipäraselt valmistatud punased oad
peekoni ja gruusia maitseainetega)
2. Adžapsandali (köögiviljahautis – baklažaan, roheline uba, tomat, paprika)
3. Dolmad (riisi-ja hakkliha täidisega viinapuulehe rullid) 5 tk
4. Küpsetatud šampinjonid suluguni juustuga
5. Imereti hatšapuri (pirukas imereti juustu täidisega)
6. Adžaaria hatšapuri ("laevuke“ juustu, muna ja võiga)
7. Adžaaria hatšapuri lihaga (hakkliha veise-ja sealihast, tomat, juust)
8. Vardas küpsetatud hatšapuri
9. Gruusiapärased pannkoogid lihatäidise ja hapukoorega 3 tk
10. Kutabi (õlis küpsetatud lihapirukas - tšeburek) 1 tk
SALATID
1. Salat küpsetatud krevettidega (frillis, kurk, kirsstomat, wakame, mangokaste)
2. Soe kanasalat (salatisegu, kurk, kirsstomat, paprika, kana, riivjuust, viinamari, apelsini-majoneesikaste*)
* soovi korral ilma majoneesita
3. Salat küpsetatud kitsejuustuga (salatisegu, apelsin, pirn, maasikas, viinamari, füüsal, leib)
4. Caesari salat grillitud kanaga (rooma salat, kirsstomat, krutoonid, Parmesani juust, küüslauk)
5. Caesari salat küpsetatud krevettidega (rooma salat, kirsstomat, krutoonid, Parmesani juust, küüslauk)
6. Ahjulõhe salat
(kartul, kirsstomat, kurk, paprika,
marineeritud kurk, frillis, marineeritud sibul, küpsetatud munakollane 63 °C,
apelsini-majoneesikaste)
Tagasi "Telli kaasa" lehele